5 ud af 5 stjerner

Brolægger

Få et uforpligtende tilbud

+25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring i branchen

Rådgivning

Hos os får du pålidelig og ærlig rådgivning

God dialog

En god dialog er vigtigt i et godt samarbejde

Vi holder aftaler

Vi holder altid aftaler og priser

+25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring i branchen

Rådgivning

Hos os får du pålidelig og ærlig rådgivning

God dialog

En god dialog er vigtigt i et godt samarbejde

Vi holder aftaler

Vi holder altid aftaler og priser

Din brolægger ekspert

Som din brolægger tilbyder vi flisebelægning til din have eller anlæg, herunder indkørsler, terrasser, støttemure, trapper, blomsterbede og meget mere. Vi hjælper dig med at skabe et helhedslook, der vil overgå dine forventninger. Vi sørger for at imødekomme alle dine behov og ønsker, så dine byggedrømme kan blive realiseret.

Vi kører ud mellem Nordsjælland, københavn og Køge området. Er din opgave udenfor disse områder hører vi stadig gerne fra dig. Ring nu eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os som din brolægger?

Vælg Klimasikring Danmark som din brolægger, hvis du værdsætter:

Med stor faglighed og ekspertise inden for brolægning tilbyder vi fuld service rådgivning fra start til slut. Vi guider dig gennem hele processen for at sikre det bedste resultat.
Med over 25 års erfaring i branchen anvender vi de nyeste teknikker og redskaber for at levere holdbare resultater af højeste kvalitet.
Glade kunder er vores højeste prioritet. Vi lytter altid til dine ønsker og udfører opgaven til den aftalte tid og pris.

Som din samarbejdspartner kan vi udføre brolægning uanset opgavens størrelse. Vores ekspertise og dygtige anlægsgartnere hjælper dig med at realisere dine byggedrømme, hvad enten det drejer sig om indkørsel, terrasse eller have.

Mange brolægningsprojekter kan blive større og mere komplekse end forventet, men med os som din brolægger får du et smertefrit partnerskab. Vi tager os af alle vigtige faktorer og sikrer, at der ikke opstår uforudsete omkostninger.

Klimasikret brolægning

Vi garanterer, at du får et resultat, du vil elske – ikke bare være tilfreds med.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine brolægningsprojekter.

Vi kan hjælpe med følgende opgaver

Klimasikring Danmark
Klimasikring Danmark

Brolægger priser

For at kunne udregne en korrekt pris for brolægningsarbejdet, skal flere parametre tages i betragtning. Faktorer som opgavens størrelse, omfang og de materialer, der skal bruges, spiller en afgørende rolle.

Hos Klimasikring Danmark tilbyder vi ikke standardpakkeløsninger. I stedet skræddersyr vi ethvert tilbud til netop din opgave. For at skabe et præcist overblik over projektets omfang og tidsforbrug besigtiger vi altid stedet først.

Dette gør det muligt for os at vurdere præcis, hvad der skal laves, og hvilke behov der skal opfyldes for at opnå det bedste resultat.

Prisen afhænger af følgende faktorer

Når du modtager et tilbud fra os, er det med alt inkluderet. Det betyder, at du ikke kommer til at opleve uforudsete omkostninger eller gebyrer, da vi allerede har taget det hele i betragtning.

Kontakt os i dag for at få et skræddersyet tilbud til dit brolægningsprojekt og oplev forskellen ved at arbejde med Klimasikring Danmark.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Martin Nielsen

Entreprenør & ejer

Det siger vores kunder om os

Fordelene ved at vælge en professionel brolægger

At vælge en erfaren brolægger giver dig garanti for et flottere og mere holdbart resultat.
Her er nogle af fordelene ved at benytte en professionel:

En professionel brolægger arbejder effektivt og kan ofte gennemføre opgaven hurtigere og billigere end forventet, især når det kommer til materialer.
Du får et resultat, der holder i mange år, takket være professionel udførelse og materialer af høj kvalitet.
En professionel brolægger ved, hvilke materialer der er bedst egnet til din specifikke opgave, hvilket sikrer lang levetid og minimal vedligeholdelse.
Du får adgang til kreative løsninger og rådgivning, der kan forbedre og optimere dit projekt.
Som din brolægger sørger vi for, at det færdige arbejde passer perfekt til dit areal og harmonerer med omgivelserne.
Ved at vælge en professionel brolægger kan du opnå et mere æstetisk tiltalende og funktionelt udendørsområde, der opfylder dine behov og forventninger.

Valg af belægningstyper

Når du skal have udført en belægningsopgave, er det vigtigt at overveje, hvilken type belægning du ønsker. Der findes mange forskellige muligheder, alt efter hvilket look og funktionalitet du går efter. Her er nogle populære valg:

Hvis du er usikker på, hvilken type belægning der passer bedst til dit areal, står vi altid klar til at give dig faglig rådgivning og anbefalinger.

Hos Klimasikring Danmark hjælper vi dig med at vælge den rette løsning, der både opfylder dine æstetiske ønsker og praktiske behov. Kontakt os for at få professionel vejledning og sikre, at dit projekt bliver en succes.

klima-sikring-stock-8

Kontakt os for et godt tilbud på brolægning

Hos Klimasikring Danmark har vi omfattende erfaring og ekspertise inden for brolægning og belægningsarbejde. Når du vælger os som din brolægger, garanterer vi et top professionelt partnerskab fra start til slut. Vi håndterer hele projektet, så du slipper for at koordinere flere håndværkere, hvilket sikrer en bekymringsfri og gnidningsløs proces.

Som din samarbejdspartner tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning, så du kan opnå det bedste og mest holdbare resultat. Vores mål er at gøre din oplevelse så enkel og stressfri som muligt.

Har du spørgsmål til en anlægsopgave, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme om en smuk og funktionel belægning. Vi tilbyder også løsninger som anlægsgartner.

Læs mindre Læs mere

FAQ - Brolægger

En brolægger udfører en række opgaver, der involverer lægning af forskellige typer belægninger på udendørs arealer. Arbejdet kan variere fra små, private projekter til store, offentlige og kommercielle opgaver. Her er nogle af de primære opgaver, en brolægger udfører:

  • Planlægning og forberedelse: Brolæggeren vurderer området, laver en plan og forbereder jorden, herunder udgravning, nivellering og etablering af et stabilt underlag.

  • Materialevalg og indkøb: Vælger de rette materialer til opgaven, såsom brosten, chaussésten, fliser, herregårdssten, granit, klinker, naturfliser, nybrosten, skifer eller andre ønskede materialer.

  • Lægning af belægning: Lægger stenene eller fliserne i det ønskede mønster, sikrer korrekt justering og tæt pasning for at skabe en jævn og holdbar overflade.

  • Fugearbejde: Fylder fugerne mellem stenene eller fliserne med sand eller anden fugemasse for at stabilisere belægningen og forhindre bevægelse.

  • Afslutning og efterbehandling: Sikrer, at belægningen er ordentligt komprimeret og stabil, og foretager eventuelle nødvendige justeringer for at opnå et flot og funktionelt resultat.

En brolægger er en faguddannet håndværker, der specialiserer sig i lægning af forskellige typer sten og fliser til udendørs belægninger. Brolæggere arbejder med en række materialer, herunder brosten, chaussésten, havefliser, herregårdssten, granit, klinker, naturfliser, nybrosten og skifer.

Deres ekspertise omfatter både teknisk viden og praktiske færdigheder, som er nødvendige for at skabe holdbare og æstetisk tiltalende belægninger. Dette omfatter evnen til at planlægge og forberede underlag, vælge de rigtige materialer og udføre arbejdet med præcision og omhu.

Brolæggere arbejder ofte på projekter som indkørsler, terrasser, stier, parkeringspladser og andre udendørsområder. Deres arbejde sikrer, at belægningen er stabil, jævn og holdbar, hvilket gør dem til en vigtig del af både private og offentlige byggeprojekter.

Kort sagt, en brolægger er den professionelle, du henvender dig til, når du ønsker en smuk og funktionel sten- eller flisebelægning til dine udendørsarealer.

Varigheden afhænger af projektets omfang og vejrforholdene. Mindre projekter kan ofte afsluttes på få dage, mens større projekter kan tage flere uger. Vi giver altid en tidsramme efter besigtigelsen.
Vi arbejder med en række forskellige materialer, herunder brosten, chaussésten, havefliser, herregårdssten, granit, klinker, naturfliser, nybrosten, skifer og meget mere. Vi kan hjælpe dig med at vælge det materiale, der passer bedst til dit projekt og dine æstetiske præferencer.
Vi følger nøje etablerede metoder for jordforberedelse, komprimering og materialevalg for at sikre en holdbar og stabil belægning. Dette inkluderer korrekt udgravning, brug af stabilt underlag og præcis lægning af sten og fliser.
Absolut. Vores team inkluderer erfarne landskabsarkitekter, der kan hjælpe med design og planlægning af dit projekt for at sikre, at det opfylder dine æstetiske og funktionelle behov.
Hver type sten og flise har sine egne unikke egenskaber, herunder udseende, holdbarhed og vedligeholdelsesbehov. Vi kan give dig detaljeret information om de forskellige materialer og hjælpe dig med at vælge det, der passer bedst til dit projekt.

Indhent et tilbud

Udnyt håndværkerfradraget

Nu kan du få håndværkerfradrag til grøn omstilling.

* Klimasikring af bolig
* Energiforbedringer

Gør din bolig mere modstandsdygtig mod oversvømmelser og få skattefordele