5 ud af 5 stjerner

Ejendomsservice

Få et uforpligtende tilbud

+25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring i branchen

Rådgivning

Hos os får du pålidelig og ærlig rådgivning

God dialog

En god dialog er vigtigt i et godt samarbejde

Vi holder aftaler

Vi holder altid aftaler og priser

+25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring i branchen

Rådgivning

Hos os får du pålidelig og ærlig rådgivning

God dialog

En god dialog er vigtigt i et godt samarbejde

Vi holder aftaler

Vi holder altid aftaler og priser

Ejendomsservice med personlig vicevært

Hos Klimasikring Danmark tilbyder vi førsteklasses ejendomsservice i København og størstedelen af Sjælland for både andels- og ejerforeninger, administrationsselskaber og husejere.

Hvis I overvejer at skifte leverandør af ejendomsservice eller ønsker at få hyret en ny, kan I trygt kontakte os. Vi samarbejder med jer for at vejlede og sammensætte den bedste løsning, der er skræddersyet til jeres specifikke behov og ønsker.
 
Lad Klimasikring Danmark stå for driften og tilsynet af jeres ejendomme og udearealer, så I kan nyde en velholdt og præsentabel ejendom. Vi sørger for vedligeholdelse af grønne områder og belægninger og fungerer som jeres højre hånd i den generelle ejendomsdrift.
For at imødekomme ejendommens behov og ønsker er det essentielt for os at opretholde en positiv og personlig dialog. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og stræber efter at løse eventuelle problemer hurtigt og effektivt. Når I kontakter os, vil jeres tilknyttede vicevært altid vil hjælpe jer videre i sagen.
Når I vælger ejendomsservice hos os, får I tilknyttet et fast team af engagerede og professionelle viceværter, som vil stå for den daglige vedligeholdelse og andre aftalte opgaver. Vores viceværter er faste, fordi vi ved, at det skaber det bedste samarbejde. Alle vores medarbejdere taler og forstår dansk, hvilket sikrer den bedste kommunikation med beboerne.
Hos Klimasikring Danmark har vi bærdygtighed og biodiversitet i fokus. Derfor arbejder vi målrettet med bæredygtige løsninger og miljøvenlige metoder for at sikre, at jeres ejendom ikke kun er velholdt, men også klimasikret for fremtiden. Vores ekspertise inden for klimasikring betyder, at vi kan tilbyde løsninger, der beskytter ejendommene mod fremtidens klimaudfordringer.

Pålidelig ejendomsdrift med Klimasikring Danmark​

Hos Klimasikring Danmark gør vi ejendomsdriften enkel og effektiv for både dig og dine lejere. Som din samarbejdspartner behøver du kun at henvende dig ét sted. Vores erfarne medarbejdere sikrer, at alle opgaver på din ejendom udføres til tiden og med høj kvalitet.
 
Regelmæssig ejendomsservice er essentiel for at opretholde ejendommens æstetiske og strukturelle integritet. Vores service beskytter arealer og bygninger mod vind og vejr, hærværk og generel slitage.
 
Med Klimasikring Danmark får I en pålidelig partner, der sikrer en bæredygtig og velholdt ejendom. Kontakt os i dag for at høre mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe jer.
Regelmæssig ejendomsservice er essentiel for at opretholde ejendommens æstetiske og strukturelle integritet. Vores service beskytter arealer og bygninger mod vind og vejr, hærværk og generel slitage.
 
Med Klimasikring Danmark får I en pålidelig partner, der sikrer en bæredygtig og velholdt ejendom. Kontakt os i dag for at høre mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe jer.

Vi tilbyder

Ejendomsservice på abonnement

Vi tilbyder en abonnementsløsning til ejendomsservice, hvor vi kommer 2 gange om året.
 
  • Forårsrengøring for at fjerne vinterens efterladenskaber og forberede ejendommen til den varme sæson.
  • Vinterrengøring for at sikre, at ejendommen er klar til vinterens udfordringer, herunder fjernelse af blade og snavs.
 
Vores servicepakke inkluderer bl.a.:
  • 2 hækkeklipninger om året
  • Beskæring af frugttræer
  • Almen vedligeholdelse af grønne og grå arealer
 
Prisen skræddersyes efter antallet af kvadratmeter og opgave kompleksitet. Har du andre behov så kontakt os. Så finder vi en løsning, der passer perfekt til dine behov. 
Klimasikring Danmark
Klimasikring Danmark

Ejendomsservice pris

Hos Klimasikring Danmark forstår vi, at ingen to ejendomme er ens, og derfor tilbyder vi skræddersyede priser på ejendomsservice, der passer præcis til dine behov. Uanset om du er boligejer, virksomhedsejer, eller en del af en boligforening, tilpasser vi vores tjenester for at imødekomme dine specifikke krav.

Prisen afhænger af følgende faktorer

Kontakt os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende snak om dine behov. Sammen finder vi den bedste løsning der passer til jer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Martin Nielsen

Entreprenør & ejer

Det siger vores kunder om os

klima-sikring-stock-8

Kontakt os for ejendomsservice

Ønsker du at spare tid og få hjælp til at holde styr på dine mange opgaver? Overlad trygt hele eller dele af dine service- og driftsopgaver til os. Vi sørger for, at din ejendom altid er i topform, så du kan fokusere på det vigtigste.
 
Uanset om du administrerer en enkelt ejendom eller flere lokationer, der har brug for ejendomsservice, er vi klar til at hjælpe. Vores fleksible og skræddersyede løsninger sikrer, at dine specifikke behov og ønsker bliver opfyldt. Med vores erfarne team kan du være sikker på, at alle aspekter af ejendomspleje bliver håndteret professionelt og pålideligt.
 
Sammen finder vi den bedste løsning for din ejendom. Kontakt os i dag, og lad os drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig med dine ejendomsservicebehov.
Læs mindre Læs mere

FAQ

Ejendomsservice refererer til en række tjenester, der sigter mod at vedligeholde og pleje ejendomme, så de forbliver i optimal stand. Disse tjenester er essentielle for at sikre, at både de indvendige og udvendige områder af en ejendom er rene, sikre og velholdte. Ejendomsservice kan omfatte en bred vifte af opgaver, der spænder fra rutinemæssig vedligeholdelse til mere specialiserede opgaver.
 
Ejendomsservice er en omfattende og vigtig del af ejendomsadministration, der sikrer, at ejendomme er funktionelle, æstetisk tiltalende og sikre for både beboere og besøgende. Ved at outsource ejendomsservice til professionelle kan ejendomsejere og -administratorer spare tid, reducere stress og sikre, at deres ejendom altid er i topform.
Ja, vi tilbyder ejendomsservice til både private boliger, virksomheder og boligforeninger. Vores løsninger tilpasses efter ejendomstype og individuelle behov.
Ja, vi kan håndtere flere ejendomme for samme kunde. Kontakt os for at drøfte en løsning, der dækker alle dine lokationer.
Du kan bestille ejendomsservice ved at kontakte os via telefon eller e-mail. Vi vil arrangere et møde for at diskutere dine behov og udarbejde et skræddersyet tilbud.
Hvis du har brug for akut hjælp, bedes du kontakte os med det samme. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning hurtigst muligt.
Vi sikrer kvaliteten gennem regelmæssig træning af vores personale, brug af professionelle redskaber og materialer samt løbende evaluering og feedback fra vores kunder.

Indhent et tilbud

Udnyt håndværkerfradraget

Nu kan du få håndværkerfradrag til grøn omstilling.

* Klimasikring af bolig
* Energiforbedringer

Gør din bolig mere modstandsdygtig mod oversvømmelser og få skattefordele