5 ud af 5 stjerner

Strømpeforing

Få et uforpligtende tilbud

+25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring i branchen

Rådgivning

Hos os får du pålidelig og ærlig rådgivning

God dialog

En god dialog er vigtigt i et godt samarbejde

Vi holder aftaler

Vi holder altid aftaler og priser

+25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring i branchen

Rådgivning

Hos os får du pålidelig og ærlig rådgivning

God dialog

En god dialog er vigtigt i et godt samarbejde

Vi holder aftaler

Vi holder altid aftaler og priser

Strømpeforing af kloak

Har du problemer med en beskadiget kloakledning? Hos Klimasikring Danmark tilbyder vi strømpeforing af kloakrør som en effektiv og holdbar løsning på dine kloakproblemer. Strømpeforing er en moderne metode til at reparere beskadigede kloakrør uden behov for omfattende udgravning, hvilket sparer både tid og penge.
Kontakt os allerede nu og hør mere om dine muligheder.
En af de største fordele ved at vælge strømpeforing er, at det er en økonomisk løsning med en imponerende holdbarhed, der kan konkurrere med traditionelle kloakreparationer. Strømpeforing kan holde i 50 til 100 år, hvilket sikrer, at du ikke skal bekymre dig om det samme problem igen inden for kort tid. Dette er langt fra en midlertidig løsning; selvom metoden kan minde om at reparere gamle strømper, resulterer den i rør, der er lige så gode som nye.

Hvad er en strømpeforing?

Strømpeforing er en avanceret teknik til at skabe et nyt, robust rør inden i et eksisterende, beskadiget kloakrør. Processen involverer brugen af en fleksibel glasfiberslange, som imprægneres med en specialharpiks.

Den imprægnerede glasfiberslange føres ind i det defekte rør og pustes op for at dække alle brud, revner og utætheder. Når materialet hærder, dannes et nyt, stærkt rør inden i det gamle rør, hvilket effektivt forsegler alle skader.
 
Strømpeforing er ideel til renovering af defekte kloakledninger, faldstammer og afløb, og den sikrer, at alle revner og huller bliver fuldstændigt forseglede, hvilket forlænger rørets levetid betydeligt.
Klimasikring Danmark
Klimasikring Danmark

Strømpeforing af kloak pris

Prisen for strømpeforing af kloak kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder antallet af rør, der skal strømpefores, kompleksiteten og omfanget af opgaven. Hos Klimasikring Danmark forstår vi, at hver opgave er unik, og vi tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov.
 
For at give dig en præcis pris, foretager vi altid en grundig vurdering af dit kloaksystem. På baggrund af denne vurdering kan vi udarbejde et detaljeret og gennemsigtigt tilbud, der dækker alle aspekter af opgaven. 
Faktorer, der påvirker prisen:

Kontakt Klimasikring Danmark i dag for en gratis konsultation og et uforpligtende tilbud på strømpeforing af kloak. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og mest omkostningseffektive løsning for dine kloakproblemer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Martin Nielsen

Entreprenør & ejer

Det siger vores kunder om os

Hvorfor vælge strømpeforing frem for andre muligheder?

Strømpeforing tilbyder mange fordele sammenlignet med traditionelle renoveringsmetoder. Her er nogle af de væsentligste grunde til at vælge strømpeforing:
Strømpeforing kræver ingen opgravning af rør, hvilket sparer tid og reducerer generne markant
Da der ikke er behov for omfattende gravearbejde, undgår du byggerod og beskadigelse af haver, indkørsler og andre udendørsområder.
Opgaven kan ofte klares på en enkelt dag, da processen er hurtig og effektiv. Dette medfører mindre tidsforbrug og lavere omkostninger, da færre arbejdstimer er nødvendige.
Uden behov for opgravning og med færre arbejdstimer bliver omkostningerne betydeligt lavere end ved traditionelle metoder.
Strømpeforing skaber et nyt, robust rør inden i det eksisterende rør, hvilket forlænger kloaksystemets levetid betydeligt. Dette sikrer, at din kloak er i topstand i mange år fremover.
Ved at vælge strømpeforing sparer du tid, penge og undgår unødvendige gener. Efter strømpeforingen er din kloak 100 % anvendelig igen, hvilket giver dig ro i sindet og sikrer, at dine kloakledninger fungerer optimalt. Kontakt Klimasikring Danmark i dag for en gratis konsultation og et uforpligtende tilbud. Lad os hjælpe dig med at få dit kloaksystem tilbage i topform hurtigt og effektivt.

Hvordan foregår en strømpeforing?

Processen for en strømpeforing omfatter flere trin, der sikrer en effektiv og holdbar reparation af beskadigede rør. Her er en oversigt over, hvordan strømpeforing typisk foregår:
 
  1. Inspektion af rørene: Først inspiceres rørene grundigt for at vurdere deres tilstand. Dette trin er afgørende for at identificere alle sprækker, huller og andre skader.

  2. Klargøring af rør og glasfiberstrømpe: Rørene rengøres og klargøres, så glasfiberstrømpen kan indføres uden hindringer. Samtidig imprægneres strømpen med en specialharpiks.

  3. Indføring af strømpen: Glasfiberstrømpen føres ind i de eksisterende rør. Dette kræver præcision for at sikre, at strømpen dækker hele det beskadigede område.

  4. Kontrol af indføring: Når strømpen er på plads, kontrolleres det nøje, at den er korrekt indført og ligger som ønsket.

  5. Ophævning med lufttryk: Strømpen blæses op ved hjælp af en slange med konstant lufttryk. Dette får strømpen til at fylde hele rørets indre og presse mod væggene, hvilket sikrer, at den dækker alle skader.

  6. Hærdning og tilpasning: Når strømpen er korrekt positioneret, lader man harpiksen hærde. Efter hærdningen afskæres og tilpasses strømpen i begge ender for at sikre en perfekt pasform.

  7. Endelig inspektion: Til sidst gennemføres en afsluttende inspektion for at sikre, at reparationen er vellykket og at rørene nu er fuldt funktionelle igen.
 
Strømpeforing er en effektiv og langvarig løsning, der eliminerer behovet for omfattende udgravninger og hurtigt genopretter kloaksystemets fulde funktionalitet. Denne metode sikrer ikke kun besparelser i tid og omkostninger, men også minimal forstyrrelse af omgivelserne. Kontakt Klimasikring Danmark i dag for at lære mere om, hvordan strømpeforing kan løse dine kloakproblemer på en professionel og effektiv måde.

Er der gener ved en strømpeforing?

Selvom strømpeforing er en af de mindst krævende former for kloakrenovering, kan der være nogle mindre gener forbundet med processen:
Disse mindre gener er dog langt mindre besværlige end de problemer, som en større renovering med opgravning ville medføre. Strømpeforing tilbyder en effektiv og mindre invasiv løsning til kloakrenovering, som hurtigt genopretter fuld funktionalitet med minimal forstyrrelse
IMG_0099

Kontakt os for rådgivning

Kontakt os i dag for at få detaljeret information om prissætning og for at booke en vurdering af dine rør. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning, der forlænger levetiden på dine rør og sikrer optimal funktion.

Ring til os nu, eller udfyld vores online formular, så vi kan sikre, at dine rør er i bedst mulig stand. Lad os tage de nødvendige skridt sammen for at forbedre og beskytte dit rørsystem mod fremtidige problemer.

Indhent et tilbud

Udnyt håndværkerfradraget

Nu kan du få håndværkerfradrag til grøn omstilling.

* Klimasikring af bolig
* Energiforbedringer

Gør din bolig mere modstandsdygtig mod oversvømmelser og få skattefordele