5 ud af 5 stjerner

Rottespærre

Få et uforpligtende tilbud

+25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring i branchen

Rådgivning

Hos os får du pålidelig og ærlig rådgivning

God dialog

En god dialog er vigtigt i et godt samarbejde

Vi holder aftaler

Vi holder altid aftaler og priser

+25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring i branchen

Rådgivning

Hos os får du pålidelig og ærlig rådgivning

God dialog

En god dialog er vigtigt i et godt samarbejde

Vi holder aftaler

Vi holder altid aftaler og priser

Montering af rottespærre i kloak

Det er en kendsgerning, at rotter trives og lever i kloakkerne, hvilket vi desværre ikke kan ændre. Men vi kan effektivt sikre og forebygge, at rotterne ikke trænger ind i din bolig ved at installere en rottespærre.
 
En rottespærre er en beskyttelsesanordning, der typisk består af to klapper monteret direkte i kloakrøret ved indgangen til huset. Disse klapper hænger løst, hvilket tillader normal kloakfunktion indefra, men de kan ikke forceres udefra, hvilket effektivt forhindrer rotter i at trænge ind i boligen.
 
Ved at montere en rottespærre kan du sikre dit hjem mod de skadelige og sundhedsfarlige indtrængen af rotter. Vores professionelle team sørger for en korrekt installation, der beskytter din ejendom og skaber tryghed. Kontakt os i dag for at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde rotterne ude af dit hjem.

Sådan fungerer rottespærren

En rottespærre er konstrueret af rustfrit stål, et materiale, som rotter ikke kan gnave igennem. Rottespærren består af to spjæld, der tillader spildevand at passere ud, men effektivt blokerer rotternes adgang til kloakrørene under din bolig.

Denne mekanisme sikrer, at rotterne ikke kan trænge ind i dit hjem via kloaksystemet. Med en korrekt installeret rottespærre beskytter du din ejendom mod de sundheds- og sikkerhedsmæssige risici, som rotter udgør.

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre er en avanceret anordning, som vi installerer i dit kloaksystem for at forhindre rotter i at trænge ind i din bolig. Rottespærren er udstyret med to klapper, der automatisk åbner, når vand løber fra din håndvask eller dit toilet. Når vandet er passeret, lukker klapperne automatisk igen, hvilket effektivt blokerer rotternes adgang.
 
Denne mekanisme sikrer, at spildevand frit kan passere ud af din bolig, mens rotterne forhindres i at komme ind gennem kloakrørene. En korrekt installeret rottespærre beskytter dine kloakrør mod skader, som rotter kan forårsage, hvilket kan være meget omkostningstungt at reparere.
 
Det er vigtigt at få tjekket dine rottespærrer mindst en gang om året, da de kan blive tilstoppede med papir eller andre materialer. Regelmæssig vedligeholdelse sikrer, at rottespærren fungerer optimalt og fortsat beskytter din ejendom mod rotter. Har du brug for hjælp med installation eller vedligeholdelse af rottespærrer? Kontakt os gerne, så vi kan sikre dit hjem mod rotteindtrængen på en effektiv og professionel måde.
Klimasikring Danmark
Klimasikring Danmark

Pris på rottespærre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Prisen afhænger af følgende faktorer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Martin Nielsen

Entreprenør & ejer

Det siger vores kunder om os

Tegn på at du har rotter

Er du i tvivl om, du har brug for en rottespærre? I nogle tilfælde kan det være fordelagtigt at få foretaget en TV-inspektion af dit kloaksystem først. Dette giver et præcist billede af eventuelle problemer i kloakken, så vi kan tage de rette beslutninger om nødvendige reparationer og installationer. 

I andre situationer kan det være proaktivt at installere en rottespærre, inden der opstår problemer, som en forebyggende foranstaltning. Hvis du er usikker på, om du har rotter i dit hjem, kan du holde øje med følgende tegn:
Kontakt os gerne for rådgivning eller for at arrangere en TV-inspektion. Vi står hos Klimasikring Danmark klar til at hjælpe dig med at beskytte dit hjem mod rotteangreb på en professionel og effektiv måde.
klima-sikring-stock-8

Har du brug for en rottespærre?

For at afgøre, om du har brug for en rottespærre, bør du overveje flere faktorer. Først og fremmest skal du tage højde for, hvor din bolig eller virksomhed er placeret. Rotter opholder sig ofte i byernes afløbssystemer, så hvis du bor i byen, er en rottespærre særligt relevant.
 
Selv inden for byområder kan nogle områder være mere udsatte end andre. Det er derfor en god idé at forhøre dig i dit lokalområde for at få en fornemmelse af, om rotter historisk set har været et problem. Det er også vigtigt at holde øje med tegn på rotteaktivitet omkring din ejendom.
 
Hvis du har observeret rotter eller tegn på rotter, såsom fodspor, afgnavninger eller afføring, er der stor sandsynlighed for, at de er kommet gennem dine afløb. I sådanne tilfælde kan en rottespærre forhindre fremtidige indtrængninger.
 
Selv hvis du ikke har observeret nogen rotteaktivitet, kan det være en god investering at installere en rottespærre. Alle ejendomme er potentielt i risikozonen for rotteindtrængen, og en rottespærre fungerer som en effektiv forebyggende foranstaltning, der beskytter din bolig eller virksomhed mod rotter i fremtiden.
 
Kontakt os allerede nu, så udarbejder vi den perfekte løsning sammen.
Læs mindre Læs mere

FAQ

En rottespærre er den mest effektive metode til at forhindre rotter i at trænge ind i dit hjem. Vores kloaksystemer er hjemsted for størstedelen af Danmarks rotter, hvilket gør rottespærrer til en nødvendighed, især i byområder.
 
I byerne er kloaknettet omfattende, og derfor er antallet af rotter også højere. Større byer som København, Roskilde, Ringsted, Hillerød og Køge er særligt udsatte, men rotter kan findes overalt, hvor der er kloakrør. De fleste ønsker ikke at have rotter i huset, da de ikke kun er ubehagelige at have i nærheden, men også kan forårsage betydelige skader på kloaksystemerne.
 
Rotter bærer også sygdomme og kan fremkalde allergiske reaktioner hos mennesker. For at undgå disse sundhedsrisici er det klogt at holde rotterne væk fra både kloakken og hjemmet med en rottespærre.
Afløb i kælderen er et af de mest almindelige indtrængningspunkter for rotter og er derfor et oplagt sted at installere en rottespærre.
 
Rottespærrer kan også monteres i andre kloakrør i bygningerne for at blokere alle potentielle indgangspunkter. Dette inkluderer afløb på badeværelser, hvor det store afløb fra toilettet er særligt vigtigt at beskytte. Desuden kan afløb udenfor, såsom dem i indkørslen eller på terrassen, også sikres med rottespærrer for at forhindre, at rotter trænger ind på ejendommen.

Indhent et tilbud

Udnyt håndværkerfradraget

Nu kan du få håndværkerfradrag til grøn omstilling.

* Klimasikring af bolig
* Energiforbedringer

Gør din bolig mere modstandsdygtig mod oversvømmelser og få skattefordele